Select Page

Поштовани родитељи,

обавешатавамо вас да ће Школа фудбала  Жарково у периоду од 01. 07. 2020. до 31. 08. 2020. радити у складу са планираним и програмираним активностима за овај специфичан период.

С’тим у вези имамо потребу да вас информишемо да ће се тренинзи одржавати у СЦ „ Партизан “ , на Белим водама два пута недељно током овог периода у следћим терминима : уторком и четвртком од 18ч , и да ће месечна обавеза за један месец (ЈУЛ или АВГУСТ) износити 1500 динара, за дечаке  који буду тренирали током овог периода  (јул,август).

Чланови који неће тренирати током месеца ЈУЛА или АВГУСТА, плаћају половину од предвиђене чланарине као потврду чланства за месец који неће бити присутни, дакле 750 динара за један месец или 1500 динара уколико члан неће тренирати током оба горе наведена месеца.

Плаћанје за летнји период се врши код тренера групе до 10.јула или пре одласка на одмор.

Напомена : Према правилнику клуба сви чланови који буду исписани из чланства самоволјно или од стране клуба, током поновног уклјучиванја у клуб уплаћују упис од 2000 дин.

Желимо да напоменемо да су сви услови плаћанја формирани према условима простора у коме се одржавају тренинзи и такође желимо да ову успешну сезону до сад, у потпуности заокружимо у свим сегментима, односно, са свима онима са којима сарађујемо.

Молимо вас да своје обавезе ( ЈУЛ И АВГУСТ)  измирите до 10. 07. 2017, ( или пре одласка на одмор ! ) и на тај начин омогућите ефикасно функционисање Школе фудбала  Жарково.

Још једном,  хвала на разумеванју и на указаном поверенју !

                                                                                                                                                                                СПОРТСКИ ПОЗДРАВ !